Τα θέματα της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία ενός νέου, Σοσιαλδημοκρατικού Κινήματος που θα προέρχεται από την κοινωνία και θα πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό υπέρ του πολίτη, αλλά και τις διαδικασίες για την απρόσκοπτη, διαφανή, αξιόπιστη διεξαγωγή της ψηφοφορίας συζήτησε ο υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Μανιάτης, στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης, με τον πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.

Οι δύο άντρες συμφώνησαν πως η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι ευκαιρία για μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών στο νέο αυτό εγχείρημα.

Ο Γιάννης Σγουρός επεσήμανε ότι το πριν και το μετά της εκλογικής διαδικασίας θα κρίνει πάρα πολλά για την επιτυχία και διάρκεια του νέου ξεκινήματος που θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από παθογένειες του παρελθόντος.

«Συμφώνησα απόλυτα και πρόσθεσα ότι προσέρχομαι ως υποψήφιος με σφραγίδα αξιοπιστίας το έργο μου, αλλά και τις προτάσεις μου για μια Ελλάδα της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της εθνικής αυτοπεποίθησης» τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης.