Είναι όλοι τους κάτω των 40, θεωρούνται επιτυχηµένοι στον τοµέα τους και διεκδικούν να παίξουν σηµαντικό ρόλο στον Βορρά, επί Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο λόγος, µεταξύ άλλων, για τη Μαρία Καρατενίζη, που έχει σπουδάσει δηµοσιογραφία και σήµερα ασχολείται µε τον ασφαλιστικό κλάδο. Αν και υποστήριξε τον Βαγγέλη Μεϊµαράκη, επί προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αναλάβει εδώ και µερικούς µήνες τη θέση της τοµεάρχου ΝΟ∆Ε κεντρικού τοµέα Θεσσαλονίκης, ενώ συνεπικουρεί και σε θέµατα επικοινωνίας.

Νέο κοµµατικό «πουλέν» θεωρείται και ο Χρήστος Βλαχοκώστας, που έχει αναλάβει το πόστο του αναπληρωτή γραµµατέα Οργανωτικού, µε ευθύνη τον κρίσιµο τοµέα της επιµόρφωσης και της αξιολόγησης. Ο µηχανολόγος-µηχανικός στο επάγγελµα έχει ως µότο για τα δηµόσια πράγµατα ότι «η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού». Επιτυχηµένος επαγγελµατικά είναι και ο ∆ιαµαντής Γκολιδάκης, που, όπως όλα δείχνουν, θα συµπεριληφθεί στη λίστα της Α’ Θεσσαλονίκης. Γνωστός καρδιολόγος και γνωστός Καλαµαριώτης, επιδιώκει να δώσει ώθηση στη Ν∆ σε µια δύσκολη περιοχή.

Το ίδιο ισχύει και για την όµορφη Νατάσα Σωτηριάδου, που θα κατέβει στο Κιλκίς διεκδικώντας την εκλογή της. Στα επαγγελµατικά της δραστηριοποιείται ως ασφαλιστικός σύµβουλος, είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας αρωµάτων Sonata Ρerfume, ενώ έχει ορισθεί υπεύθυνη των γυναικείων οργανώσεων της Ν∆ στη Βόρεια Ελλάδα. Τέλος, η επιτυχηµένη δικηγόρος Μελίνα ∆ερµεντζοπούλου, κόρη του βουλευτή Έβρου Αλ. ∆ερµεντζόπουλου, η οποία αναδείχθηκε µέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν∆, παρά την πολύχρονη παρουσία του πατέρα της στα κοινοβουλευτικά πράγµατα του ακριτικού νοµού, το σκέφτεται σοβαρά να κατέβει στην Α’ Θεσσαλονίκης.