Σοβαρές αιχμές άφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ζητώντας εξηγήσεις για τον τρόπο που πλήρωσε ο υπουργός την διαμονή του στο Λονδίνο. Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στη μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, κατήγγειλε ότι ο υπουργός είπε ψέματα στη Βουλή, στον Τσίπρα και στον ελληνικό λαό, ότι έχει απόδειξη της πληρωμής του ξενοδοχείου στο Λονδίνο όπου φαίνεται ότι πλήρωσε τα έξοδα από την πιστωτική του κάρτα.

Σημείωσε ότι αυτό που κατέθεσε ο υπουργός στα πρακτικά της Βουλής ως απόδειξη δεν είναι απόδειξη πληρωμής που να πιστοποιεί ότι είναι από την πιστωτική του κάρτα, αλλά απόδειξη κράτησης δωματίου στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε μάλιστα τον υπουργό να «διορθώσει» αν έκανε λάθος και κατέθεσε διαφορετικό χαρτί στα πρακτικά από αυτό που είχε υποσχεθεί και να καταθέσει τώρα την απόδειξη πληρωμής από την πιστωτική του κάρτα. Σημείωσε ωστόσο, «εάν δεν υπάρχει αυτό το χαρτί, τότε προκύπτει θέμα. Τότε ο κ. Καμμένος είπε ψέματα ότι έχει πληρώσει με δικά του έξοδα. Είπε ψέματα στον πρωθυπουργό, στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ελληνικό κοινοβούλιο. Αν δεν έχει απόδειξη, τότε πώς πλήρωσε; Από την τσέπη του ή από μυστικά κονδύλια;» αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.  

Καυτά ερωτήματα έθεσε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και σχετικά με τον ισχυρισμό του στη Βουλή ότι δεν πήγε ποτέ στην εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τον υπουργό να απαντήσει εάν «προ των εκλογών του 2012 και μετά από αυτές πήγε ή όχι στα γραφεία της εταιρείας του κ. Μαρινάκη».

Νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM και τον Γιώργο Τράγκα, τόνισε με αναφορές σε συγκεκριμένες ημερομηνίες ότι ο Πάνος Καμμένος έχει συναντηθεί τουλάχιστον τέσσερις φορές με τον Ευάγγελο Μαρινάκη.