Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, τόνισε πως περιμένουν να δουν την τοποθέτηση της κυβέρνησης, εφόσον τα βρουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, και μετά θα τοποθετηθεί και το κόμμα της αντιπολίτευσης.

«Η ΝΔ δεν πρέπει να παίξει τον ρολό του χρήσιμου ηλιθίου και να εμπλακεί στο Σκοπιανό. Αυτό είναι θέμα του κ. Τσίπρα. Όταν καταλήξουν στην κυβέρνηση σε κοινή θέση και τη φέρουν στη Βουλή ως πλειοψηφία, τότε εμείς θα τοποθετηθούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η αντιπολίτευση δεν πρέπει να μπλέκεται στα πόδια της.

«Τον Ιούνιο έχουμε Σύνοδο του ΝΑΤΟ, θα θέσει το θέμα ο Τραμπ, και θα πρέπει να δει ο κ. Τσίπρας πώς θα ξεφύγει…», είπε.

Όσον αφορά τη διαμάχη που έχουν τα δύο κόμματα της κυβέρνησης για την ονομασία, ο κ. Γεωργιάδης ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, λέγοντας πως ο κ. Καμμένος είναι ικανός να «ψηφίσει ακόμη και το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας" αρκεί να κρατήσει την καρέκλα του», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το θέμα με τους Τούρκους αξιωματικούς, είπε πως αν ήταν στο χέρι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πιστεύει ότι θα τους είχε παραδώσει ήδη στον Ερντογάν, ενώ για τις επόμενες εκλογές τόνισε πως η πρόθεση του Τσίπρα είναι να αντέξει ως τον Αύγουστο και από εκεί να οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες.

«Κεντρικός στόχος του κ. Τσίπρα είναι να φτάσει μέχρι τον Αύγουστο, όπως μπορεί, κι από εκεί και πέρα, παίρνοντας τα μέτρα για το χρέος που είχαμε επιτύχει εμείς, να βάλει μια γραβάτα και μέσα σε ένα ωραία σκηνοθετημένο σκηνικό να πει "πάμε σε εκλογές"» ήταν τα λόγια του.