Έντονη αντίδραση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού για την «αποκάλυψη», όπως σχολιάζει σκωπτικά, εκ μέρους της ΝΔ και του κ. Γεωργιάδη ότι «ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου».

Το γραφείο τύπου του Αλέξη Τσίπρα τονίζει ότι ψεύδονται «απόλυτα, συνειδητά και ασύστολα» και σε αυτή την περίπτωση και σε σχετικές προηγούμενες, για να παρατηρήσουν ότι «οι εγκληματίες "που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ" πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore».

Καταλογίζει δε στη «Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη» ότι «για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι, χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news».

Ποτάμι: Να παρουσιάσει στοιχεία ο κ. Κοντονής

Να παρουσιάσει στοιχεία ότι ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη δεν βγήκε από τη φυλακή με το νόμο Παρασκευόπουλου καλεί το Ποτάμι τον Σταύρο Κοντονή.

«Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια: Ρωτάμε ευθέως τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κοντoνή να μας υποδείξει το βούλευμα του αρμοδίου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίο διατάχθηκε η υφ' όρων απόλυση του συγκεκριμένου κατηγορουμένου για την δολοφονία της άτυχης κοπέλας στο Β' νεκροταφείο Αθηνών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Ενώ προσθέτει πως «διαφορετικά και αυτός ο κατηγορούμενος θα έχει αποφυλακιστεί αυτόματα με τις καταστροφικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου».

Απάντηση στα δημοσιεύματα έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής

Σε ανακοίνωση του νωρίτερα σήμερα ο κ. Κοντονής ισχυρίζεται πως αποφυλακίστηκε, αφού είχε συμπληρώσει τις προϋποθέσεις για την απόλυσή του από τις φυλακές, κι όχι με το νόμο Παρασκευόπουλου.\

in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ