Η κα Μπακογιάννη απευθυνόμενη στον υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, διερωτήθηκε «τι άλλαξε από τότε που ο Κουφοντίνας ζητούσε άδειες με το ίδιο νομοθετικό πλαίσιο και δεν του δινόντουσαν. Δεν ήταν ο ίδιος Κουφοντίνας;».

«Δεν ήταν ο ίδιος νόμος; Δεν είχε βγάλει το βιβλίο που έλεγε πως το βράδυ που δολοφόνησε τον Μπακογιάννη πισώπλατα, είχε πάει σε ταβέρνα και έπινε και γλεντούσε;», συνέχισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Αυτό που με στεναχωρεί είναι η επιλεκτική ευαισθησία. Όταν βγήκε η απόφαση για την Ηριάνα θεωρήσετε καθήκον σας να την στηλιτεύσετε», σημείωσε η κα Μπακογιάννη διερωτώμενη «Δεν ήταν δικαστική απόφαση τότε;»

Περίμενα από εσάς σήμερα να σηκωθείτε και να πείτε ότι δεν συμφωνούμε πολιτικά. Αλλά δεν έχετε τα κότσια να το πείτε κ. Κοντονή.

Μάλιστα, η βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Κοντονή ότι δεν έχει τα κότσια να καταδικάσει την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου: «Όταν είναι να καταδικάσετε έναν δολοφόνο που σκότωσε 11 ανθρώπους, κρύβεστε»,

«κ. Κοντονή καταλήξατε θλιβερός υπερασπιστής του Κουφοντίνα. Αίσχος», κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη, απευθυνόμενη στον υπουργό Δικαιοσύνης.