Αγοραπωλησίες έκανε το 2015 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, όπως φαίνεται από τη δήλωση «πόθεν έσχες» για το συγκεκριμένο έτος, η οποία αναρτήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποφάσισε τη συγκεκριμένη χρονιά να πουλήσει ένα από τα δύο αυτοκίνητα που διέθετε, κυβισμού 5.547 κ.ε. το οποίο του απέφερε το εντυπωσιακό ποσό των 100.000 ευρώ, ποσό που ενδέχεται να αξιοποίησε σε μία άλλη αγοραπωλησία στην οποία προχώρησε, για την αγαπημένη του ασχολία, το σκάφος του.

Όπως φαίνεται από το «πόθεν έσχες» του Πάνου Καμμένου, πούλησε το προηγούμενο ταχύπλοο, μήκος 8,3 μέτρων, που είχε υπό την ιδιοκτησία του έναντι 25.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά επανεπενδύθηκαν σε νέο ταχύπλοο σκάφος μήκους 11,17 μέτρων έναντι 45.000 ευρώ. Οι λεπτομέρειες της αγοραπωλησίας είναι αποκαλυπτικές καθώς το σκάφος το οποίο πούλησε ο Πάνος Καμμένος μόλις έγινε υπουργός κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001, ενώ εκείνο που αγόρασε το 2011. Βλέπετε, είναι τελείως διαφορετικό να είσαι ένας απλός βουλευτής από το να είσαι υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα.