Με μία δήλωση στο Τwitter, που δεν συνιστά ακριβώς κατηγορηματική διάψευση του ενδιαφέροντός του να διεκδικήσει στο μέλλον τη δημαρχία της Αθήνας, τοποθετήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη σχετική αποκάλυψη των «Παραπολιτικών».

Η ακριβής φράση που χρησιμοποίησε ο επικεφαλής του Ποταμιού για να απαντήσει ήταν «Συγκρατηθείτε παιδιά. Ούτε έχω σκεφθεί, ούτε βέβαια έχω συζητήσει με κανέναν το ενδεχόμενο να διεκδικήσω οποιαδήποτε δημαρχία».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έχει πολλά ακόμα να κάνει στο Ποτάμι, ενώ υπενθύμισε ότι «μόλις χθες δημιουργήσαμε ένα καινούργιο κίνημα».

Όπως αναφέρεται στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο Σταύρος Θεοδωράκης εξετάζει την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, ενώ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το ενδεχόμενο διεκδίκησης του αξιώματος αυτού με τη στήριξη όλων των δυνάμεων της κεντροαριστεράς και όχι μόνο βρίσκεται στο επίκεντρο εμπιστευτικών συζητήσεων που φέρεται να έχει πραγματοποιήσει με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορούν.