«Με έχει κουράσει το ψέμα της κυβέρνησης. Έχουμε ξεχάσει τι είναι αλήθεια» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα, η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως «η κυβέρνηση είναι σούπερ happy και πουλάει σούπερ success story» ενώ εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα μείνει στην εξουσία μέχρι την τελευταία ημέρα σημειώνοντας πως η ΝΔ θα συνεχίσει να αναδεικνύει θέματα.

Ακόμα η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επιτέθηκε στον Παύλο Πολλάκη λέγοντας ότι «αυτό δεν είναι στόμα».

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως οι Έλληνες έχουν χάσει την αισιοδοξία και την ελπίδα τους και πως οι πολίτες έχουν σοβαρά προβλήματα. Είπε πως την ενοχλεί η μιζέρια και η αίσθηση που υπάρχει στο κόσμο ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Ξεκαθάρισε πως γνωρίζει οτι οι Συριζαίοι δεν τη συμπαθούν και για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είπε πως «είναι θεωρητικός, έχει ένα ύφος και είπε πως διαφωνεί με όλα όσα λέει».

Είπε δε πως «δεν περίμενε να είναι ο αγαπημένος των θεσμών». Παράλληλα για τον Γιάνη Βαρουφάκη τόνισε πως «είναι ερωτευμένος με τον εαυτό του και για τον κ. Ατχισόγλου είπε πως λέει τα ίδια ψέματα με τους άλλους»

Από την κα Ασημακοπούλου δεν "ξέφυγε" και ο  υπουργός Νίκος Παππάς, για τον οποίο ανέφερε  πως στόχος του είναι η χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης και πως τον ακούει ο Αλέξης Τσίπρας.

Τέλος όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις τόνισε πως η ψαλίδα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερή και εκτίμησε πως είναι δυνατή η αυτοδυναμία για τα ΝΔ καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει την αλήθεια στους πολίτες και εκτίμησε πως θα κερδίσει τον κόσμο.