Τριήμερη επίσκεψη στη Θράκη πραγματοποιεί η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφτεί τους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, όπου έχει προγραμματίσει σειρά επαφών με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς, καθώς και με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας, ενώ θα παραστεί και στον καθαγιασμό των υδάτων στη Μαρώνεια Ροδόπης.

Σήμερα το βράδυ στις 20:15 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της Ξάνθης, ενώ αργότερα θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ξάνθης για την κοπή της βασιλόπιτας της οργάνωσης.

Στο αυριανό της πρόγραμμα η βουλευτής της ΝΔ θα επισκεφτεί στον νομό Ξάνθης τη Διομήδεια, τον Κένταυρο, τον Εχίνο και τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Μύκης και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Σμίνθης Καπζά Τζεμήλ, με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στην αντιπεριφέρεια, καθώς και με τον δήμαρχο της πόλης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.

Το απόγευμα θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17:45 σε ξενοδοχείο της πόλης και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τη Φιλλύρα, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη, και θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 19:30 σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Κομοτηνής, στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Μετά την ομιλία η κ. Μπακογιάννη θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νομού και εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας.

Το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η επίσκεψή της στη Θράκη, με την παρακολούθηση της δοξολογίας στον μητροπολιτικό ναό της Κομοτηνής και της τελετής του καθαγιασμού των υδάτων στις 12:00, στη Μαρώνεια.