Την 114 Πτέρυγα Μάχης, στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, την «καρδιά» των μαχητικών αεροσκαφών Mirage-2000, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο αρμόδιος τομεάρχης Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Στην 114 ΠΜ, που μετά το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) του Στρατού Ξηράς, το Αρχηγείο Στόλου και το Ναύσταθμο Σαλαμίνος του Πολεμικού Ναυτικού, η 114 ΠΜ είναι η τρίτη μεγάλη μονάδα/σχηματισμός,, που επισκέπτεται, ολοκληρώνοντας έτσι έναν πρώτο κύκλο επισκέψεων σε όλους τους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, όπου και ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο της Μονάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του στην Τανάγρα, ο Β.Κικίλιας πήγε στις Πολεμικές Μοίρες της Μονάδος, την 331και 332 Μοίρες παντός Καιρού, καθώς και στη Μοίρα Συντηρήσεως Βάσεως (ΜΣΒ) των αεροσκαφών Μirage-2000/-5, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την αποστολή τους και να συζητήσει με το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό τους.

Επίσης μετέβη στην εγκατάσταση του Σμήνους Εξομοιωτή Πτήσεων της 114 ΠΜ (F/S), όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις πτητικές δυνατότητες του αεροσκάφους και τις ειδικές αποστολές του.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook