Στη πόλη της Βάρδας έφτασε λίγο μετά τις δέκα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλο το νομό Ηλείας.  

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μαρέβα, δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και από στελέχη και φίλους του κόμματος της Ν.Δ., όπως ο βουλευτής Ηλείας, Κώστας Τζαβάρας, η τ. βουλευτής Ηλείας, Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο Βασίλης Κικίλιας, Τομέαρχης της Ν.Δ. στη Δυτική Ελλάδα, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας, Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας, Χρήστος Γαβράς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, Ανδρέας Νικολακόπουλος κ.α.

Αριστερά στη φωτογραφία, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.  

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο βουλευτής Ηλείας, Κώστας Τζαβάρας, και ο Βασίλης Κικίλιας, Τομέαρχης της Ν.Δ. στη Δυτική Ελλάδα. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας, Ανδρέας Τσίρος, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.  

Μετά τη Βάρδα, η επόμενη στάση του Κ. Μητσοτάκη έγινε στο Κουρτέσι, όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστο Βαλλιανάτο, για τα προβλήματα των αγροτών.  

Υπενθυμίζεται ότι στις επτά το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο της ΠΕ Ηλείας, Μανωλοπούλου 31 στον Πύργο (κτήριο πρώην Νομαρχίας Ηλείας).  

Πηγή: www.patrisnews.com