Πληθαίνουν οι απειλές κατά κυβερνητικών στελεχών, καθώς δεν είναι μόνο ο Νίκος Κοτζιάς που στοχοποιήθηκε μέσω απειλητικής επιστολής.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας αποκάλυψε ότι υπάρχουν και άλλες τέσσερις επιστολές κατά υπουργών, ενώ οι απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά είναι δύο στο σύνολο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Νίκος Τόσκας δεν φαίνεται πως είναι ένας εκ των αποδεκτών.

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης, κάνουν λόγο για «ακραίους κύκλους που θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής».

«Στάλθηκε χθες μια επιστολή στο υπουργείο Εξωτερικών απειλητική για τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά και εξετάζεται από τα ερευνητικά κέντρα της ΕΛΑΣ», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στην ΕΡΤ. «Υπάρχουν επιστολές και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται» είπε ο κ. Τόσκας.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον χρόνο δημοσιοποίησης της ανέφερε: «Τώρα εστάλη η επιστολή. Τώρα γίνονται ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθεί αυτός που έστειλε την επιστολή. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να καταδικαστούν ακραίες ενέργειες, ενέργειες ανθρώπων της ακροδεξιάς και ανθρώπων που προσπαθούν να προβοκάρουν».