Τη λίστα µε τα πρώτα ονόµατα των προερχόµενων από την ΟΝΝΕ∆ «γαλάζιων» στελεχών που προκρίνονται από την Πειραιώς για τα ψηφοδέλτια της Ν.∆. φέρνουν σήµερα στο φως τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Πρόκειται επί της ουσίας για το πρώτο κύµα των εν δυνάµει υποψήφιων βουλευτών που προέρχονται από τα σπλάχνα της κοµµατικής νεολαίας και ξεχώρισαν από τον σχετικό κατάλογο που έχει παραδοθεί στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η διαδικασία επιλογής των ΟΝΝΕ∆ιτών που τελικώς θα µπουν στη µάχη του σταυρού ανά περιφέρεια έχει ξεκινήσει εδώ και µερικούς µήνες υπό την εποπτεία του επικεφαλής της Οργάνωσης, Κώστα ∆έρβου, και του έµπιστου συνεργάτη του αρχηγού της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, Ελπιδοφόρου Παπανικολόπουλου. Αµφότεροι έχουν επιφορτιστεί µε το κοµµάτι του εντοπισµού των κατάλληλων περιπτώσεων σε ολόκληρη την επικράτεια και της κατάθεσης των σχετικών εισηγήσεων.

Το προηγούµενο διάστηµα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του εγχειρήµατος, ενώ, σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πληροφορίες, πολύ σύντοµα θα υπάρξει και νέος κύκλος προτεινόµενων υποψηφιοτήτων από την πλευρά της Νεολαίας.

*Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας