Προχειρότητα, βιασύνη, πανικός, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην υπόθεση Novartis και ο Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας έρχεται να κάνει την μεγάλη επιβεβαίωση. Ομολόγησε ο ίδιος ο υπουργός ότι γνωρίζει τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες!

Όπως αποκάλυψε ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1  ο ίδιος γνωρίζει τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες και… λίγο έλειψε να δώσει στην δημοσιότητα και την ταυτότητά τους, αφού από την στιγμή που κάνει αναφορά σε κάτι απόρρητο που μόνο ο Εισαγγελέας είχε το δικαίωμα να γνωρίζει, αυτομάτως αφαιρεί και από τους μάρτυρες την ιδιότητα της πολιτικής προστασίας και του προστατευομένου μάρτυρα.

Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για τρία πρώην στελέχη της ΝOVARTIS Hellas, τα οποία στο παρελθόν είχαν κατηγορηθεί ότι είχαν πάρει χρήματα από τα ταμεία της εταιρείας και στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τις συνέπειες του νόμου, άνοιξαν το στόμα τους και μίλησαν κάνοντας αποκαλύψεις που σήμερα περιλαμβάνονται στην δικογραφία, η οποία είναι στη Βουλή και για την οποία κορυφαίοι υπουργοί κάνουν λόγο για… το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα  ο κ. Πολάκης ανέφερε «Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της εταιρείας που τους έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και «κελάηδησαν», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.  

Άδωνις σε Πολάκη: Μόλις «έκαψες» τους προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis