Με μια λιτή ανακοίνωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να θέσει εκτός ΝΔ τον Ευάγγελο Αντώναρο: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Προηγήθηκαν τα σχόλια που είχε κάνει ο κ. Αντώναρος -κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή- εις βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την υπόθεση Novartis. Είχε σχεδόν ζητήσει την απομάκρυνση του κ. Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, λόγω Novartis.

Πηγές από τη ΝΔ σημειώνουν ότι όπως έχει πει εξ' αρχής δημόσια ο Κυρ. Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας.

Ακόμα και πριν από λίγες ώρες, o κ. Αντώναρος ανέβαζε στο Facebook:  

 Αλλά και τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Αντώναρος υπήρξε λαλίστατος σε σχόλια που εμμέσως έδειχαν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη: