Κεραυνούς και… βόμβες έκρυβε η σημερινή συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής  για την υπόθεση Novartis. Μετά την τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και την επίθεσή του προς το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, ο Άδωνις Γεωργιάδης, όχι μόνο έσπευσε να δώσει απαντήσεις, αλλά έριξε και βόμβες… κατά του υπουργού.  

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μια από τις στιγμές έντασης στη Βουλή και απευθυνόμενος σ τον κ Παπαγγελόπουλο ανέφερε ότι μιλούσε 25 φορές την ημέρα με την κ. Τουλουπάκη. Κάλεσε, δε, τον αναπληρωτή υπουργό να «ανοίξει» αυτοβούλως τους λογαριασμούς των τηλεφώνων του. «Θα τα ανοίξουμε τα τηλέφωνα, αλλά αν τα ανοίξετε θα πάτε φυλακή. Θα έρθει όμως  η ώρα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.  

Απαντώντας ο κ. Παπαγγελόπουλος προκάλεσε ωστόσο πολλά ερωτηματικά αφού όχι μόνο δεν διέψευσε τους δύο βουλευτές – είχε προηγηθεί ανάλογη τοποθέτηση από τον κ. Αθανασίου - , αλλά ισχυρίστηκε ότι  κανένα τηλέφωνό του δεν συνιστά παράνομη πράξη.

Να σημειωθεί ότι προηγουμένως αναφορά στην συνομιλία Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη είχε κάνει και ο κ. Αθανασίου λέγοντας ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο εδώ και δύο μήνες με την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. Σύμφωνα με τον ίδιο, η πληροφορία προέρχεται από τις γραμματείς του πρωτοδικείου.