Να κλείσουν τα σενάρια περί ρήξης στη μεταξύ τους σχέση επιχείρησαν χθες οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, με τον Πάνο Καμμένο να κάνει λόγο για «παρεξήγηση», λίγο πριν συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών… 20 ημέρες μετά την σύλληψή τους.

Κοντά ένα μήνα κράτησε η εξαφάνιση του Πάνου Καμμένου και έφτασε μια ωριαία συνάντηση με τον Τσίπρα ώστε οι εκατέρωθεν δηλώσεις αντιπαλότητας που δυναμίτιζαν το πολιτικό κλίμα μεταξύ τους να ξεχαστούν και να κρυφτούν κάτω από το χαλί, προσωρινά, καθώς οι δύο κυβερνητικοί εταίροι εκτιμούν ότι ο «πολιτικός γάμος» τους, έχει ακόμη περίσσευμα… προίκας, που δεν πρέπει να πάει χαμένη.    

Ωστόσο, φαίνεται ότι το ευτυχές κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις Καμμένου –Τσίπρα, όπως τουλάχιστον άφησε να φανεί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, δεν φαίνεται να υπάρχει και στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Οι βουλευτές του κόμματος του Πάνου Καμμένου ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν επιθετικές συμπεριφορές και θα απαντάνε σε κάθε πρόκληση.

Μάλιστα σήμερα ο Δημήτρης Καμμένος υπογράμμισε πως «δεν πρόκειται να κόψουμε και το μουστάκι. Θα απαντάμε σε κάθε πρόκληση που θα δεχόμαστε».