Δεν είναι τυχαίο αυτό που έγινε με τον βουλευτή της ΧΑ στη Βουλή, καθώς πρόκειται για τακτική που κλιμκώνουν, εκτίμησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρώην υπουργός είπε ακόμα ότι αιτία για την κλιμάκωση είναι η δίκη της Χρυσής Αυγής όπου αποκαλύπτονται πολλά για τη δράση της.

Αφορμή για τα όσα θλιβερά σημειώθηκαν χθες στη Βουλή στάθηκε στάθηκε η εμπρηστική ομιλία του Γιάννη Λαγού που απευθυνόμενος σε βουλευτές φώναζε: «Είστε προδότες, είστε προδότες, ξέρετε τι σας περιμένει», ενώ αναφέρθηκε στην επιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων και πρόσθεσε: «Σας έλεγαν για ειδικά δικαστήρια, εσχάτη προδοσία και φυλακή κι έκλαιγε ο κ. Βούτσης».

 

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση, αν συνεχιστεί η συζήτηση θα έχουμε χειρότερη εξέλιξη, καθίστε ηρεμήστε πέντε λεπτά και θα δούμε τι θα γίνει» είπε ο Σπύρος Λυκούδης, που προήδρευε της συνεδρίασης για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών στην Ολομέλεια της Βουλής, καλώντας τη φρουρά προκειμένου να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των βουλευτών.