Ομοβροντία πυρών από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την υπόθεση των δυο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

«Εκτιμώ ότι ήταν προσχεδιασμένο να τους συλλάβουν διότι όταν έχουμε τόσα πολλά επεισόδια τα τελευταία χρόνια και τους αφήνουν σε 5 λεπτά, και τώρα τους πήραν και τους μετέφεραν, και ενώ ενεργοποιήσαμε όλα τα κανάλια επικοινωνίας τα απέρριψαν, φαίνεται ότι ήταν τέτοια δουλειά» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.

Οι δηλώσεις τους προκάλεσαν την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

ΝΔ για Καμμένο: Το παραλήρημά του είναι ανάξιο σχολιασμού

Για παραλήρημα κάνουν λόγο πηγές της Νέας Δημοκρατίας, που σχολιάζουν τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας, προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Το παραλήρημα του κ. Καμμένου είναι ανάξιο σχολιασμού. Είναι άλλωστε ανάξιος ο ίδιος για τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας«, τόνιζαν «γαλάζιες» πηγές.

Πυρά από τη Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με ανάρτησή της στο twitter, καλεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί σχετικά με τα όσα είπε νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.

«Εχει χρέος και ευθύνη ο κ. Τσίπρας να τοποθετηθεί τώρα για όσα είπε πριν λίγη ώρα ο κ. Καμμένος στους δημοσιογράφους» τονίζει στην ανάρτησή της η κ. Γεννηματά.

Θεοδωράκης: Ο Καμμένος είναι πρόβλημα του Τσίπρα και της χώρας

Με τη σειρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Νίκο Κοτζιά ανέφερε ότι «ο κ. Καμμένος είναι πρόβλημα του κ. Τσίπρα, δεν είναι πρόβλημα δικό μου, και φοβάμαι ότι είναι και πρόβλημα της χώρας. Γιατί είτε ως πολιτικός, είτε ως Υπουργός Αμύνης, τα πράγματα που κάνει δεν εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον».

«Οι εξαλλοσύνες του και οι υπερβολές του, είτε με στολή παραλλαγής, είτε με κοστούμι πολιτικού, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν, σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα» επισήμανε ο κ. Θεοδωράκης