Μη προγραμματισμένη συνάντηση είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος με τον Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα της Παρασκευής.

Η έκτακτη συνάντηση έγινε στην σκιά του σάλου στην επιτροπή Εξοπλιστικών και τα F16, αλλά και το θέμα του Κατσίκη, το Σκοπιανό και την επερώτηση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις Καμμένου με τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής. 

Διαβάστε επίσης:
Ο Τασούλας στρίμωξε τον Καμμένο για τα F16
Τα κόμματα εγκαλούν ταν Καμμένο για την υπόθεση των F16

Λιτή ενημέρωση μετά τη συνάντηση στο Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων περιορίστηκε στο ότι «σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός ενημέρωσε τον πρωθυπουργό σχετικά με τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλιστικών που είχε προηγηθεί με αντικείμενο τη συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16».

Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως, μετά την ένταση και τις ενστάσεις στην Επιτροπή Εξοπλιστικών της Βουλής όπου ο Κώστας Τασούλας της ΝΔ στρίμωξε τον Πάνο Καμμένο για τα F16, ακολούθησαν αντιδράσεις και από τα υπόλοιπα κόμματα ζητώντας εξηγήσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τα F16.

Συγκεκριμένα τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για παραβίαση των κανονισμών από τον υπουργό και ισχυρίζονται ότι πρώτα θα έπρεπε να ενημερωθεί η Βουλή και στη συνέχεια το ΚΥΣΕΑ.

Μετά τις αντιδράσεις, η Επιτροπή διεκόπη με τον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια, να εξέρχεται από την αίθουσα εμφανώς εκνευρισμένος, με τον Πάνο Καμμένο να κάνει ύστατη προσπάθεια για επανάληψη της συνεδριάσης το απόγευμα.