Την ομόθυμη καταδίκη του για την επίθεση των παρακρατικών στον συνάδελφο του Γιάννη Μπουτάρη εξέφρασε πριν από λίγο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου το οποίο καλείται να υιοθετήσει σχετικό ψήφισμα. Όπως είπε «η επίθεση αυτή αναβιώνει εποχές πολιτικής ανωμαλίας» και ότι «μια μεγάλη κατηγορία πολιτικών κερδίζει σπέρνοντας το μίσος και τη διχόνοια» στοιχεία τα οποία «δηλητηριάζουν τη Δημοκρατία και τους θεσμούς».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, παρά τις περί του αντιθέτου εισηγήσεις , ο κ.Καμίνης αρνήθηκε νωρίτερα να κάνει κινητοποίηση και να «μαζέψει το χαρτί» με ένα Παναθηναϊκό συλλαλητήριο στο οποίο αυθορμήτως θα προσέρχονταν πολλοί Αθηναίοι.

Πέραν αυτών, στη συνεδρίαση του οργάνου δεν προσήλθε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με συνέπεια το όλο θέμα να αποκτήσει άνευρη διάσταση. Σημειώνεται δε ότι ούτε επιτελείς των κομμάτων παρέστησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων , πλην του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Θόδωρου Παπαθεοδώρου , του εκπροσώπου τύπου Παύλου Χρηστίδη και του Δ. Χατζησωκράτη από τη ΔΗΜΑΡ. Κοντολογίς, ησυχία γιατί ο δήμαρχος … κοιμάται.