Άλλη μια καταδικαστική απόφαση-χαστούκι για τον Πάνο Καμμένο μετά από αγωγή του Γιάννη Κουρτάκη.

Ο υπουργός Άμυνας καταδικάστηκε εκ νέου ως συκοφάντης από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, για ανάρτηση στην οποία είχε προχωρήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου και εντελώς δόλια και αυθαίρετα συνέδεσε τον εκδότη των «Παραπολιτικών» με την γνωστή υπόθεση Noor 1.

Όπως ήταν φυσικό, το δικαστήριο απεφάνθη για το προφανές. Ότι δηλαδή ο Γιάννης Κουρτάκης δεν είναι δυνατόν να έχει την παραμικρή σχέση με τις επίμαχες αναφορές, αναγνωρίζοντας ότι ο Πάνος Καμμένος ενήργησε με ξεκάθαρο στόχο να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του κι έχοντας μάλιστα πλήρη γνώση για το ψευδές της ανάρτησής του.


Ως εκ τούτου, ο υπουργός καλείται να καταβάλει το ποσό των 15.000 ευρώ νομιμότοκα από την επίδοση της αγωγής και μέχρι ολοσχερούς εξόφλησης. Επιπλέον, το δικαστήριο καταδίκασε τον Πάνο Καμμένο στην καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων του Γιάννη Κουρτάκη (ως ενάγοντος).


Για όσους δεν θυμούνται, ο γνωστός για τις… δημοκρατικές του ευαισθησίες και για την αξιοπιστία των λεγομένων του συγκυβερνήτης, επέλεξε να απαντήσει με τον τρόπο αυτό σε αδιάψευστο δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» για τις χλιδάτες χριστουγεννιάτικες διακοπές που πραγματοποίησε στις αυστριακές Άλπεις στα τέλη του 2017.

Ωστόσο, γι' ακόμη μια φορά, η κανονική Δικαιοσύνη κατέδειξε ότι το ψέμα και η ανεξέλεγκτη συκοφαντία ως μέσα σπίλωσης κάθε είδους «ενοχλητικού» αντιπάλου, όχι μόνο έχουν κοντά ποδάρια και εκθέτουν τους εμπνευστές τους, αλλά ενίοτε πληρώνονται ακριβά και οδηγούν στην απόλυτη πολιτική και ηθική απαξίωση.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα της δικαστικής απόφασης: