Λάβρος κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο Μάτι ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης. Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 τόνισε χαρακτηριστικά: «Λένε ότι αυτή η κυβέρνηση έπρεπε να είχε παραιτηθεί εγώ δεν θα συμφωνήσω μαζί τους, θα έλεγα ότι ολόκληρη η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έπρεπε να κάνει την άλλη μέρα το πρωί χαρακίρι αν είχανε φιλότιμο. Γιατί αυτό που έγινε είναι μια μεγάλη καταστροφή. Αυτός ο ανεκδιήγητος Τόσκας βγήκε και είπε ότι τα κάναμε όλα καλά καθώς επίσης και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και τους δικαιολόγησε με τις δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας και μετά καρατομηθήκανε. Δεν φταίγανε μόνο αυτοί, έφταιγε ολόκληρη η κυβέρνηση, έφταιγε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός γιατί δεν υπήρχε ένα σχέδιο που έπρεπε να υπάρχει και υπάρχουν τέτοια σχέδια αλλά δεν μπορέσανε να τα εφαρμόσουν γιατί είναι ανίκανοι.»

Για τα εκλογικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παναγούλης είπε ότι το κόμμα θα καταποντιστεί στις κάλπες: «Τα ποσοστά του θα είναι στο πιο χαμηλό επίπεδο που μπορεί να φανταστεί. Δεν πιστεύω αυτά τα γκάλοπ που τον δίνουν 15 και 20% θα είναι πολύ πιο κάτω.»

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι το πολιτικό κόστος για το κυβερνών κόμμα θα είναι πολύ μεγάλο: «Θα το πληρώσει πολύ ακριβά ο ΣΥΡΙΖΑ. Έκανε διαπραγματεύσεις μήνες από μόνος του χωρίς να έχει ενημερώσει τη Βουλή, χωρίς να έχει κάνει μια σύσκεψη, να βρεθεί ενδεχόμενα μια λύση πάνω σε αυτό το θέμα, «διατάσσομεν και αποφασίζομεν». Όπως βλέπουμε και με την πολιτική που κάνει απέναντι στη Ρωσία. Είναι απαράδεκτη.»