Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η αντιπολίτευση, με αφορμή τη νέα «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν.

Μπακογιάννη: Η κατάσταση έχει ξεφύγει

Για «ανοχή» απέναντι στο Ρουβίκωνα κατηγόρησε την κυβέρνηση η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τη σημερινή επίθεση της αναρχικής ομάδας στην πρεσβεία του Ιράν.

«Η κυβέρνηση δείχνει κάτι παραπάνω από ανοχή απέναντι στον ‘Ρουβίκωνα’. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η εικόνα αυτή θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ότι οι αντεξουσιαστές έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν».
Δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στην οποία αυτό να θεωρείται αυτονόητο ή πολιτικός ακτιβισμός» δήλωσε η κυρία Μπακογιάννη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑI.

ΚΙΝΑΛ: Η ασύδοτη δράση των μπαχαλάκηδων συνεχίζεται απρόσκοπτα

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε και η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου στρέφοντας τα «βέλη» της κατά της νέας ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Μία από τα ίδια κ. Γεροβασίλη και κ. Παπακώστα! Όπως φαίνεται τίποτα δεν άλλαξε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τη θλιβερή εποχή Τόσκα. Η ασύδοτη δράση των μπαχαλάκηδων συνεχίζεται απρόσκοπτα, χωρίς κανείς να τολμά να τους «παρενοχλήσει»!

Η επίθεση σε μία ακόμη Πρεσβεία, εν προκειμένω σε αυτή του Ιράν, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από μία κυβέρνηση που είναι για τα … πανηγύρια!».

«Δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στην οποία αυτό να θεωρείται αυτονόητο ή πολιτικός ακτιβισμός» κατέληξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ποτάμι: Εικόνες που εκθέτουν διεθνώς τη χώρα

«Σπάστε, τραμπουκίστε, φύγετε. Οι κρανοφόροι Ρουβίκωνες σε νέα «καταδρομική επιχείρηση» με τον αστυνομικό φρουρό να μην προβάλει καμία αντίσταση και να παρακολουθεί απαθέστατος. Εικόνες που προκαλούν τους πολίτες κι εκθέτουν διεθνώς τη χώρα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.