Τελικά ο Πάνος Καμμένος είχε δίκιο όταν έλεγε στην συνέντευξή του στην ΕΡΤ ότι τον πρωθυπουργό «μπορεί να τον δω σήμερα, αύριο, μεθαύριο». Επισήμως δεν τοποθετήθηκε για το αν θα γίνει συνάντηση στο Μαξίμου, ωστόσο, οι συγκυβερνώντες συναντήθηκαν κρυφά στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στις 3:10 το μεσημέρι και γευμάτισαν. Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στην πύλη της Λέσχης ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε έναν από τους χώρους εστίασης του νεοκλασσικού. 

Η συνάντηση ασφαλώς δεν ανακοινώθηκε επισήμως.

Το γεύμα αυτό ουσιαστικά ακολουθεί την πεπατημένη των τελευταίων 4 ετών: όποτε ο Καμμένος «ξεφεύγει» με δηλώσεις, κλείνει ένα ραντεβού με τον πρωθυπουργό και πέφτουν οι τόνοι. Συνήθως τα ραντεβού ήταν φανερά και οι δηλώσεις γίνονταν στην είσοδο του Μαξίμου.

Αυτή τη φορά, λόγω και των σφοδρών αντιδράσεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκε απαραίτητο να γίνει μυστικά. Στόχος να πέσουν οι τόνοι και να συνεχίσει -στην παρούσα συγκυρία- η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την πορεία της.

Το μενού είχε πολλά πιάτα χθες καθώς καθημερινά η Λέσχη Αξιωματικών έχει καταπληκτική κουζίνα και ο Πάνος Καμμένος σίγουρα  το γνωρίζει.

Αγκινάρες και κοντοσούβλι ήταν μερικά από τα πιάτα στο χθεσινό μενού και φυσικά ο κατάλογος δεν σταμάτησε εδώ. Οι δύο άνδρες είχαν επιλογές όπως ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, πατάτες τηγανιτές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.    

Φυσικά από την Αντιπολίτευση, όπως επισήμαναν στα Parapolitika.gr κορυφαία στελέχη από όλα τα κόμματα, η άποψη που διατυπώνεται είναι ότι η σύγκρουση Καμμένου-Τσίπρα για την ΠΓΔΜ και τις αμερικανικές βάσεις είναι fake news.

Τα νεότερα θα έρθουν ενδεχομένως από το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συγκαλείται σήμερα και από το οποίο ο πρωθυπουργός αναμένεται να στείλει μήνυμα «ενότητας».