Σφοδρή επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ότι πρέπει να μπουν κάποιοι στην φυλακή για να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι τελείως διαφορετικό να ψάχνει η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη στοιχεία για να τιμωρήσει όποιον έχει πάρει λεφτά και είναι τελείως διαφορετικό να λέει Υπουργός της Κυβέρνησης ότι θα βάλουμε στη φυλακή έναν πολιτικό μας αντίπαλο, όχι διότι βρήκαμε στοιχεία, αλλά για να κερδίσουμε τις εκλογές. Δεν έχει ακουστεί πιο επικίνδυνη φράση για τη Δημοκρατία από αυτή που είπε ο κ. Πολάκης», είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Ξεχνάει ότι δεν είναι στο καφενείο και ότι είναι Υπουργός. Ένα μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου δεν μπορεί να λέει ότι του καπνίσει».

Απαντώντας στην ανάρτηση που έκανε ο Π. Πολάκης στο Facebook κατηγορώντας τον ότι κι εκείνος είχε κάνει ανάλογη δήλωση μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε: «Εγώ δεν είπα στον κ. Πολάκη ότι θα τον βάλω φυλακή για να κερδίσω τις εκλογές. Εγώ είπα ότι θα τον βάλω φυλακή γιατί έχει στήσει σκευωρία εναντίον μου, άρα έχει παραβιάσει το νόμο. Θα κάνω το παν για να φτάσει στο δικαστήριο και να αποδειχτεί ότι αυτό που λέω είναι βάσιμο. Αυτή είναι η βασική διαφορά μας».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πολιτικών εξελίξεων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να εξαντλήσει την τετραετία.