Στο κόκκινο εξακολουθεί να είναι η ένταση στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά και την χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια του οποίου «σφάχτηκαν» ο Νίκος Κοτζιάς και ο Πάνος Καμμένος. Και παρά το γεγονός ότι μέχρι χθες οι πληροφορίες ανέφεραν ως αιτία του ξεσπάσματος Κοτζιά κατά του Καμμένου να είναι το plan b για το Σκοπιανό και πότε αυτό θα έρθει στη Βουλή, σήμερα ωστόσο ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης δίνει μια άλλη διάσταση στην αφορμή για το ξέσπασμα της κόντρας των δύο υπουργών.

Οπως αποκάλυψε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η σπίθα για τη φωτιά που ακολούθησε μπήκε όταν ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον Νίκο Κοτζιά για κακοδιαχείριση μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ! Στη συνέχεια το κλίμα πήρε τροπή προσωπικής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Νίκος Κοτζιάς μετά τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του ο Πάνος Καμμένος άρχισε να βάλει κατά του υπουργού Εθνικής Αμυνας κατηγορώντας ότι προσπαθεί να ασκήσει εξωτερική πολιτική για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα.