«Η ΝΔ θα ξεκινήσει από μηδενική βάση τη συζήτηση για το Σκοπιανό» ανέφερε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Γιώργο Τράγκα.

Ειδικότερα αναφερόμενος στο θέμα των ημερών το Σκοπιανό ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε πως: «Αν αυτή η συμφωνία έρθει στην παρούσα βουλή για να κυρωθεί εμείς δεν θα την ψηφίσουμε γιατί την θεωρούμε πολύ κακή συμφωνία επειδή εκχωρεί μακεδονική γλώσσα και εθνότητα τους γείτονες.

Όπως είπε ο Μητσοτάκης, θα ξεκινήσουμε την συζήτηση από μηδενική βάση.

Πριν φτάσουμε στην ονομασία θα πρέπει να έχουμε διευκρινίσει κι άλλα πράγματα».  

«Ο Μητσοτάκης θα βγάλει τη χώρα από την κρίση»

Ο κ. Λαζαρίδης μεταξύ άλλων προέβλεψε ότι «ο Κυριάκος  Μητσοτάκης θα είναι ο πρωθυπουργός που θα βγάλει την χώρα από την κρίση. Οι Έλληνες πολίτες θα υπερψηφίσουν το σχέδιο της ΝΔ και δεν θα καταψηφίσουν απλά την σημερινή κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όταν θα γίνουν οι εκλογές όλοι μας θα τρίβουμε τα μάτια μας με την μεγάλη και καθαρή νίκη της ΝΔ διότι θα έχουν πειστεί οι Έλληνες πολίτες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί τη μοναδική λύση για τη χώρα». Αναφερόμενος στο οικονομικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι αυτό είναι ένα διαφορετικό σχέδιο, που μπορεί να εφαρμοστεί και να φέρει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας.

«Το σχέδιο αυτό προβλέπει μείωση φόρων,  ασφαλιστικών εισφορών και μείωση δαπανών» και συμπλήρωσε:

«Ο Μητσοτάκης δεν θα πει ψέματα στους πολίτες ότι θα είναι όλα εύκολα και ότι θα σχίσει τα μνημόνια, όπως έκανε η σημερινή κυβέρνηση». Επανέλαβε ότι η ΝΔ έχει καταψηφίσει τη μείωση των συντάξεων και έχει καταθέσει τροπολογία για το θέμα. Υπογράμμισε ότι η ΝΔ θα καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου με ότι αυτό συνεπάγεται.