«Η κυβέρνηση εάν το επιθυμεί μπορεί να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των πρακτικών του πρόσφατου υπουργικού συμβουλίου, τα οποία, όμως, εκ του νόμου είναι απόρρητα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ.  

Αναφερόμενος στην κόντρα Καμμένου - Κοτζιά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη χαρακτήρισε ως μία «πολιτική διαφωνία για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών».

«Θα πρέπει, όμως, να ξεκαθαρίσω για μία ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα τη Συμφωνία των Πρεσπών» είπε. Αρνήθηκε μάλιστα τους υπαινιγμούς κύκλων του τέως υπουργού Εξωτερικών περί αλλοίωσης των πρακτικών, κάνοντας λόγο για «ισχυρισμούς τύπου καφενείου».

  Χαρακτήρισε «λήξαν» το θέμα με τα περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος, υιοθετώντας την εξήγηση του κ. Καμμένου ο οποίος είπε δεν υπήρχε καμία τέτοια αναφορά στα λεγόμενά του στο υπουργικό Συμβούλιο.  

Ο κ. Τζανακόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση ενάντια τόσο στη Νέα Δημοκρατία, όσο και στο ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι δικά τους στελέχη όχι μόνο έχουν κατηγορηθεί για διασπάθιση δημοσίου πρόγραμμα και έχουν καταδικαστεί. 

«Καλό θα ήταν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να μην κουνάνε σε εμάς το δάχτυλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.