Την έντονη ανησυχία του για την παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στη Μόσχα εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σίμος Κεδίκογλου, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικών του συνεντεύξεων το πρωί της Τρίτης.

Ειδικότερα, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε πως «ανησυχώ ιδιαίτερα για την επίσκεψη του κ. Καμμένου στη Μόσχα. Μετά τις δηλώσεις του στις ΗΠΑ απορώ τι θα πει. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος εργαλειοποιούν τα εθνικά μας θέματα με μόνο γνώμονα το κομματικό συμφέρον».

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τη σχέση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Το κοινό του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου είναι το ότι βλέπουν την εξωτερική πολιτική ως πεδίο αύξησης των εσωτερικών τους δυνάμεων». Συμπλήρωσε, δε, πως «ο μόνος συνεκτικός ιστός αυτής της κυβέρνησης είναι τα συμφέροντα και η διατήρηση της "καρέκλας"».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο τραγικό συμβάν που έγινε στην Αλβανία, σημειώνοντας: «Τραγικό το συμβάν στην Αλβανία, εγείρει σοβαρά ερωτήματα, που πρέπει να απαντηθούν. Επιεικώς προκλητική η δήλωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας. Πρέπει να επιμείνουμε στη σωστή διαλεύκανση της υπόθεση».