Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, εκφράζει μέσω Twitter, και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι συνεχίζει να γράφει μία μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας @Petrounias E συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων. Θερμά συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο!» σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας.

Η ψυχή, η θέληση και το πείσμα του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια, τον οδήγησε πάλι στην κορυφή, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ντόχα

«Παρά τον τραυματισμό του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε χαρούμενους. Πολλά συγχαρητήρια» αναφέρει η Φ.Γεννηματά.

"Ευχαριστούμε Λευτέρη, μας συγκίνησες. Σήκωσες την Ελλάδα στα χέρια σου για 3η συνεχόμενη φορά! Την ανέβασες ψηλά." ανέφερε σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος για τη μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ντόχα, και συνέχισε: "Έστειλες αισιόδοξο μήνυμα δύναμης, αντοχής, ανώτερου ήθους στους Έλληνες και στον κόσμο Μοιραζόμαστε μαζί σου την περηφάνεια και την χαρά σου"