Για υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή του προπυλακισμούς στελεχών του κυβερνώντος κόμματος στο Πολυτεχνείο. 

«Πρώτα από όλα, πρέπει κάθε Έλληνας πολίτης να έχει τη δυνατότητα να τιμήσει τους αγώνες, τις αξίες και τα ιδανικά που άφησαν πίσω τους οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν εναντίον της Χούντας. Προφανώς, αυτό αφορά και την Επέτειο του Πολυτεχνείου», είπε ο Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. 

«Μπορούμε να δείξουμε μία σειρά ιατρικών βεβαιώσεων από το 2011 και το 2012, όταν στελέχη της δικής μας παράταξης δέχθηκαν επιθέσεις κατά την προσπάθειά τους να μπουν στο Πολυτεχνείο», πρόσθεσε

«Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για βία που δικαιολογείται και νομιμοποιείται. Αυτά δεν τα ξεχνάμε. Υπάρχουν παιδιά που πήγαν στο Νοσοκομείο από αντίστοιχες πρακτικές και τότε κάποιοι σιωπούσαν. Υπήρχαν και επιθέσεις εναντίον του Κάρολου Παπούλια οι οποίες έμειναν αναπάντητες και τότε ο κ. Σκουρλέτης, ο νυν Γενικός Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και ο τότε Εκπρόσωπος Τύπου, έλεγε ότι αυτές οι απαντήσεις νομιμοποιούνται. Η υποκρισία τους είναι μεγάλη», σημείωσε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Χρηστίδης αναφέρθηκε και στην παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, λέγοτνας ότι «Στην πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ έπρεπε να έχουν πάρει μαζί τους και τον κ. Καμμένο, ο οποίος είναι ο πολιτικός που ζητούσε από τον κ. Γεωργαλά, τον Χουντικό, να του γράφει τις ομιλίες».

«Με αυτούς συγκυβερνούν οι Βουλευτές και οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ που βγήκαν στο δρόμο, με αυτούς είναι τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια μαζί χεράκι – χεράκι. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται και δεν μπορεί η ιστορία να παραγράφεται ή να τροποποιείται όπως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε φορά».