Στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Θανάση Φουσκίδη «Ήτανε Δίκαιο, Έγινε Πράξη» μίλησε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), Σταμάτης Πουλής σχετικά με τις ύβρεις που δέχθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
Σε σχετική ερώτηση του Θανάση Φουσκίδη ο κ. Πουλής είπε:


«Είναι προφανές ότι η υπόθεση με την υγεία στην οποία ο κ. Πολάκης είχε επενδύσει πολιτικά και είχε στηρίξει το πολιτικό του μέλλον είναι μια φούσκα και γύρισε εις βάρος του γιατί αποδείχθηκαν τα πολλά σκάνδαλα του υπουργείου Υγείας της περιόδου 2015-18. Στο κομμάτι αυτό συνέβαλλα και εγώ σε πολύ μεγάλο μέρος και φαίνεται πως αυτό δε μου το συγχωρεί».


Στο αν σκέφτεται να προσφύγει νομικά ο Σταμάτης Πουλής απάντησε:


«Είναι δεδομένο και δεν είναι η πρώτη φορά που προσφεύγω κατά του κυρίου Πολάκη. Ήδη του έχω κάνει μια φορά αγωγή και έχει καταδικασθεί για συκοφαντική δυσφήμιση. Για αυτά που είπε εχθές θα του κάνω εκ νέου μήνυση».


Ερωτήματα ωστόσο προκαλεί η καταγγελία που έκανε στον αέρα του Παραπολιτικά 90,1 ο Σταμάτης Πουλής σύμφωνα με τον οποίο «Τον Μάρτιο του 2017, είχε εκβιάσει και εμένα και άλλους υπηρεσιακούς υπαλλήλους να δώσουμε ψευδή στοιχεία προκειμένου να παγιδεύσει και να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τον πρώην πολιτικό προϊστάμενο, κύριο Άδωνη Γεωργιάδη.

Μας είχε ζητήσει να προχωρήσουμε σε ψευδείς βεβαιώσεις για να παρουσιάσουμε ανθρώπους που δεν ήταν προσλήψεις ό,τι ήταν προσλήψεις και μάλιστα με εντολή του κυρίου Γεωργιάδη, πράγμα που εμείς δε μπορούσαμε να κάνουμε. Μας ζητούσε να υπηρετήσουμε το πολιτικό του σχέδιο –αυτή ήταν η φράση του- να υπηρετήσετε το πολιτικό σχέδιο του Υπουργείου. Αφού δε το κάναμε αυτό, μας έβαλε στο στόχαστρο και μας κυνηγάει». Τόνισε ο κ. Πουλής.