Απάντηση μέσω twitter έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ειρωνικό κείμενο που δημοσίευσε η Ελενα Ακρίτα για την πρωτοβουλία να διαβάσουν τα παιδιά Αρχαία Ελληνικά κείμενα σε σκύλους.

Η Έλενα Ακρίτα διακωμώδησε την πρωτοβουλία γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Είδα προχθές ένα κοκονάκι και μου απήγγειλε Ησιόδου Θεογονία νεράκι. Πέσανε τα μούτρα μου, να μην το πω; Πολύ το ντράπηκα το ξένο το σκυλί. Εμείς τέσσερα σκυλιά έχουμε και μας βγήκαν όλοι στούρνοι».

«Τρολάρισμα στα σκυλιά και στον Άδωνι, αλλά μήπως κάνετε λάθος; | η καλύτερη απάντηση σε όσους, από μίσος σε μένα και προφανή έλλειψη Παιδείας τρολάρισαν τα παιδιά. Επί της ουσίας η εκδήλωση ήταν καταπληκτική, ευχαριστώ την κα Σταθοπούλου και την ομάδα της», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να προσθέσει με δεύτερο tweet

«Επειδή αναφέρθηκα στο σημερινό άρθρο της κας Έλενας Ακρίτα, για να τηρήσω την δεοντολογία το ανεβάζω. Φυσικά κάνει λάθος, η εκδήλωση δεν ήταν δική μου, ήταν καταπληκτική, η μέθοδος έχει αποτέλεσμα, τα παιδιά πέρασαν υπέροχα! Ευχαριστώ την κα Σταθοπούλου και την ομάδα της.».