Οι παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο συνέδριο της ΝΔ έδειξαν τη βαρύτητα που θέλει να δώσει ο Κυριακός Μητσοτάκης στην συζήτηση θεμάτων που απασχολούν ιδιαίτερα την κοινωνία των πολιτών.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι το Σαββάτο 15/12 ο Πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε και παρακολούθησε μέρος της εκδήλωσης του συνεδρίου για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και τα επαγγέλματα του μέλλοντος.

Την ώρα που εισήλθε στην αίθουσα το λόγο είχε ο υπεύθυνος Απασχόλησης & Καταπολέμησης της Ανεργίας των Νέων της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Βρεττάκος ο οποίος αναφέρθηκε στις προκλήσεις της νέας εποχής μέσα στο σύγχρονο τεχνολογικό περιβάλλον, τονίζοντας την ανάγκη στη χωρά μας να δοθούν κίνητρα ώστε να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις. Επίσης σημείωσε ότι τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι εφικτό με τη σημερινή κυβέρνηση που αντί να ασχολείται με το μέλλον μας γυρίζει στο παρελθόν.

Στο τέλος της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος συμφωνώντας με τον τελευταίο ομιλητή ζήτησε απ όλους να αγωνιστούν για να γίνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα επιτρέψει στην χώρα να φύγει μπροστά και στα θέματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Αδιαμφισβήτητα ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση...