Θυµίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της Ν.∆. κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της “17Ν”». Η πρόσφατη αναφορά του πρωθυπουργού στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον Προϋπολογισµό προκάλεσε θυµηδία, καθώς εκείνος που έχει γράψει το βιβλίο υπό τον τίτλο «Τροµοκρατία, θεωρία και πράξη», στο οποίο εµπλέκει ακόµη και σηµερινούς υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο συγκυβερνήτης του, Πάνος Καµµένος. O αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έσπευσε να κοινοποιήσει στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι όσοι «διέδωσαν την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήµιση». Όλοι; Όχι, βέβαια. Τα «Π» παρουσιάζουν σήµερα δύο ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ, η µία του 2013 και η άλλη το 2016, σύµφωνα µε τις οποίες ο κ. Καµµένος όντως έχει ταυτίσει τον ιστορικό ηγέτη του Κινήµατος µε την τροµοκρατική οργάνωση.

Συγκεκριµένα, στις 29 Οκτωβρίου 2013 ο σηµερινός υπουργός είχε χαρακτηρίσει «εγκληµατική οργάνωση» το ΠΑΣΟΚ. Η απάντηση ήλθε αµέσως από τη Χαριλάου Τρικούπη: «∆εν µας εκπλήσσει η παραληρηµατική του συµπεριφορά. Είναι ο ίδιος που έλεγε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν µέλος της “17Ν”».

Τρία χρόνια µετά, τον Οκτώβριο του 2016, ο Π. Καµµένος πηγαίνει στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ µε κόκκινο γαρύφαλλο στο πέτο. Εκεί µιλά «για νέο Γοργοπόταµο», για «συντρόφισσες και συντρόφους» και εξαπολύει δριµύ «κατηγορώ» εναντίον των «νταβατζήδων της διαπλοκής».

Διαβάστε περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.