Στους στόχους της περαιτέρω αποδόµησης της κυβερνητικής ρητορικής, αλλά και της προσέγγισης µε κοινωνικές οµάδες στις οποίες βάσει των δηµοσκοπήσεων υπάρχουν περιθώρια αύξησης των ερεισµάτων της Ν.∆. επικεντρώνεται η «γαλάζια» στρατηγική για το πρώτο διάστηµα του 2019.

Στο πλαίσιο αυτό, η Πειραιώς θα αναδείξει ακόµα περισσότερο τα ψέµατα του διδύµου Τσίπρα - Καµµένου και τις σκανδαλώδεις υποθέσεις στις οποίες εµπλέκονται κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, ενώ ταυτόχρονα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εξακολουθήσει να επενδύει στο επιτυχηµένο -όπως το χαρακτηρίζουν στενοί συνεργάτες του- µοντέλο των προσωπικών επαφών µε τους πολίτες.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο µέτωπο, η αξιωµατική αντιπολίτευση έχει βάλει στο µικροσκόπιο εννέα υπουργούς, προκειµένου να διερευνηθεί η εµπλοκή τους σε υποθέσεις όπως της ∆ΕΠΑ και του περιβόητου Πετσίτη, της εξαγοράς από τη ∆ΕΗ της προβληµατικής εταιρείας του προέδρου των Σκοπίων, της χρονικής παράτασης της σύµβασης για την εκµετάλλευση του αεροδροµίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», της διαχείρισης των κονδυλίων για το Προσφυγικό ή ακόµα και του θέµατος της πώλησης βληµάτων στη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.