Εκπληξη προκάλεσε η συνέντευξη που έδωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο Πάνος Καμμένος, τελικά να αλλάξει στάση και να μην φύγει από την κυβέρνηση.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη ένα 24ωρο νωρίτερα δήλωνε στα Parapolitika.gr ότι δεν βλέπει τον λόγο να φύγει από το υπουργείο Εσωτερικών και ότι οι βουλευτές δεν είναι αντικείμενα ή βαλίτσες, σήμερα εκτίμησε ότι όλα είναι ανοιχτά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

«Αλλιώς, είπε, δεν θα είχε και νόημα η αυριανή συνεδρίαση. Οταν συγκαλείται μία ΚΟ για τόσο σημαντικά θέματα, συγκαλείται σαφέστατα για να τοποθετηθούν όλοι οι συμμετέχοντες. Αλλιώς δεν θα είχε νόημα, να ανακοινώσει προειλημμένες αποφάσεις. Σκοπός είναι να ακούσει εκείνους που έχουν άποψη διαφορετική από αυτήν που υποστηρίζει».

Ενώ σε ερώτηση αν μπορεί να αλλάξει στάση ο υπουργός Αμυνας είπε: «Ειλικρινά, θέλω να το πιστεύω. Οπότε ας μην προτρέχουμε, να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια» είπε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών σε σχέση με τον Πάνο Καμμένο: «Έχουμε ακούσει πάρα πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το θέμα της ονοματολογίας της γειτονικής χώρας εξακολουθεί να βρίσκεται στη γείτονα χώρα, με διαδικασίες σε εξέλιξη. Όταν τελειώσουν θα έρθει εδώ. Θα πρέπει να διαβάσουμε και μελετήσουμε τα τελικά κείμενα και μετά ο καθένας να πάρει με ψυχραιμία τις αποφάσεις του με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών. Όταν έρθει -γιατί στα ψιλά γράμματα κρύβεται ο διάβολος- θα αναγνωστεί και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από τον πρωθυπουργό και από όλους. Εκεί θα μπορεί καθένας να επιχειρηματολογήσει. Θεωρώ εξαιρετικά πρώιμο να σηκώνεται θόρυβος και σκόνη για ένα θέμα που επί του παρόντος τουλάχιστον δεν μας απασχολεί.»