Σίγουρος ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίσουν κατά της κυβέρνησης στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός στη χθεσινή συνέντευξή του στο Open, εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσίκης.

«Βεβαίως θα ψηφίσουμε κατά γιατί όταν ζητείται ψήφος εμπιστοσύνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία διαφωνούμε θα ήταν οξύμωρο να μην το κάναμε. Το έχει τονίσει πολλάκις ο Καμμένος εδώ και καιρό ότι θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση και ότι ο μικρός κυβερνητικός εταίρος δεν θα υπάρχει» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στον ρ/σ Θέμα.

Ο κ. Κατσίκης υποστήριξε ότι «αυτή τη στιγμή μια αντίθετη προς την κομματική γραμμή έχει εκφραστεί, αυτή του Παπαχριστόπουλου» προσθέτοντας πως είνα ιβέβαιος ότι οι υπόλοιποι βουλευτές θα συνταχθούν με τη γραμμή Καμμένου.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε, τέλος, «έντιμη» τη στάση του πρωθυπουργού «πρώτα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, και αν την πάρει τότε θα προχωρήσει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Εμένα με ικανοποιεί η εξέλιξη αυτή», είπε χαρακτηριστικά.