Για πολιτικά ανταλλάγματα προκειμένου να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση κατηγόρησε την Ελενα Κουντουρά και το Βασίλη Κόκκαλη, σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Σγουρίδης, αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Σγουρίδη στον ΣΚΑΙ, οι δύο βουλευτές έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αυτοί που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα.

Φαίνεται ότι διαπραγματεύονται με την κυβέρνηση για μια ψήφο είπε υπογραμμίζοντας ότι η στάση τους ενοχλεί καθώς αυτοί οι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον κ Ζουράρη και τον κ Παπαχριστόπουλο, δεν μιλούσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Αν κάποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε. Αναφερόμενος στις δηλώσεις της κας Κουντουρά στο ΑΠΕ, ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση, είπε ότι έτσι θέτει τον εαυτό της έκτος κινήματος.

Ο κ Παπαχριστόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία και θα παραδώσει την έδρα του, είναι μια θέση καθαρή, εκφρασμένη εξαρχής.