Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
8ugedgjmrobql2dybf8e
Πολιτική

Όθωνας για Δανέλλη: Τον είχε αφήσει ο Τσίπρας με υποσχετική στο Ποτάμι

«Είχε πάρει την μεταγραφή εδώ και μήνες» τόνισε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά

Πυρά κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της επικεφαλής του ΚΙΝΑΝ Μανώλης Όθωνας, σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο πρώην υπυοργός κάνει λόγο λόγο για έναν απομονωμένο και αδύναμο πρωθυπουργό που ενών μιλά περί καθαρών λύσεων προσπαθεί να αποφύγει την μόνη καθαρή λύση που είναι να μιλήσει ο λαός, ενώ τονίζει ότιι έφτασε η ώρα για ριζικές αλλαγές και έκανε λόγο για μια κυβέρνηση που τρεκλίζει.

«Στη δημοκρατία η ετυμηγορία των πολιτών απαντά στο πολιτικό πρόβλημα των κυβερνήσεων και όχι οι συναλλαγές στο παρασκήνιο και οι προσωπικές διευθετήσεις. Οι πολίτες έχουν πια διαμορφώσει άποψη για όλους και για όλα, μπορούν να κρίνουν τα έργα και τις ημέρες αυτής της Κυβέρνησης. Είναι φανερό, ότι χρειάζεται ριζική αλλαγή πορείας, την οποία οι ίδιοι μόνο μπορούν να σηματοδοτήσουν με την απόφαση τους. Οτιδήποτε άλλο είναι μια μικρή παράταση μίας κυβέρνησης που σέρνει τα τελευταία της βήματα τρεκλίζοντας», ανέφερε χαρακτηριστικά 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6 σχολίασε και την απόφαση του Σπύρου Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι ο βουλευτής του Ποταμιού είχε ήδη πάρει την μεταγραφή εδώ και αρκετούς μήνες. «Αποφεύγω να χαρακτηρίζω ανθρώπους και μάλιστα, όταν μου δίνουν μία εικόνα πραγματικά αξιολύπητη. Ο κ. Δανέλλης, είναι γνωστό ότι έχει περιηγηθεί το σύνολο των κομμάτων του χώρου του Κέντρου, της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς. Επομένως δεν ξενίζει η στάση του. Εξάλλου όσοι παρακολουθούν τα πράγματα, ήξεραν ότι εδώ και αρκετούς μήνες ο κ. Δανέλλης είχε ήδη πάρει την μεταγραφή, απλά τον είχε αφήσει ο κ. Τσίπρας με υποσχετική στο ΠΟΤΑΜΙ».

«Η εικόνα της δήθεν Κεντροαριστεράς του κ. Τσίπρα, του κ. Κουίκ και της κας Παπακώστα είναι μια ξεκαρδιστική πολιτική γελοιογραφία. Στην εκδήλωση της Κυριακής από τον χώρο της Κεντροαριστεράς ήταν μόνο οι «σεσημασμένοι» που αφού είδαν ότι το προσωπικό πολιτικό τους σχέδιο δεν μπορεί να εκπληρωθεί στο Κίνημα Αλλαγής, εργάζονται συστηματικά εδώ και μήνες σε αυτή την πολιτική εργολαβία», κατέληξε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά.