Σφοδρά πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα, χωρίς να τον κατονομάζει, εξαπολύει το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, και πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας  με αφορμή την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Δημήτρη Μάντζου  ότι «είναι μέγιστη υποκρισία το ΠΑΣΟΚ να ταυτίζεται με τη ΝΔ στο “σύνδρομο Πάτση” και την ίδια ώρα να εμφανίζεται ως προστάτης των αδύναμων και υπερχρεωμένων».

Ο Μανώλης Όθωανας χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα “άχαστο” που 2 μέρες πριν τις 5 συνεχόμενες εκλογές που θα έχει χάσει, έχοντας περάσει 5 χέρια γαλάζια μπογιά τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας, δεν δίστασε να βγάλει απ’ το συρτάρι το επικοινωνιακό πιστόλι που του ξέμεινε από την εποχή που ήταν “Αριστερός Καραμανλικός Ανεξάρτητος Έλληνας” για απόπειρα πολιτικής δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου.

«Το χειρότερο για τον ίδιο είναι ότι κανείς δεν εκπλήσσεται πια από τον τυχοδιωκτισμό του», τονίζει χαρακτηριστικά

Ολόκληρη η ανάρτηση του Μανώλη Όθωνα

Άφησα να περάσει ένα 24ωρο. Για να “κρυώσω” αλλά και γιατί πιστεύω ότι ο Δημήτρης δεν χρειάζεται υπεράσπιση και αυτόκλητους συνηγόρους για τα αυτονόητα.

Εξάλλου η πολιτική στήριξη του ΠΑΣΟΚ ήταν άμεση και απόλυτη.

Σήμερα θέλω απλά να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω προσωπικά καμία αμφιβολία για τον ηθικό αυτουργό αυτής της αθλιότητας.

Τον “άχαστο” που 2 μέρες πριν τις 5 συνεχόμενες εκλογές που θα έχει χάσει, έχοντας περάσει 5 χέρια γαλάζια μπογιά τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας, δεν δίστασε να βγάλει απ’ το συρτάρι το επικοινωνιακό πιστόλι που του ξέμεινε από την εποχή που ήταν “Αριστερός Καραμανλικός Ανεξάρτητος Έλληνας” για απόπειρα πολιτικής δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου.

Ξέροντας δε, ότι εκτός από χιλιάδες άλλους μαχόμενους νέους δικηγόρους, έχει ο ίδιος στο άμεσο προσωπικό πολιτικό του περιβάλλον ανθρώπους, που είναι βέβαιο ότι κάνοντας απλά τη δουλειά τους, χειρίστηκαν σωρεία τέτοιων υποθέσεων.

Το χειρότερο για τον ίδιο είναι ότι κανείς δεν εκπλήσσεται πια από τον τυχοδιωκτισμό του.

ΥΓ: Επίσης κανείς δεν θα εκπλαγεί αν ο ως πολιτικός ναυαγός από Δευτέρα, απευθύνει προ(σ)κλήσεις για συστράτευση για νέο, ενιαίο φορέα της ευρύτερης Κεντροαριστεράς.

Καλά (πολιτικά) Σαράντα !»

Άφησα να περάσει ενα 24ωρο. Για να "κρυώσω" αλλά και γιατι πιστεύω οτι ο Δημήτρης δεν χρειάζεται υπεράσπιση και...

Δημοσιεύτηκε από Manolis Othonas στις Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023