Ορθάνοιχτο άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Ποτάμι ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, σε περίπτωση που το κίνημα ψηφίσει υπέρ των Πρεσπών. Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 σημείωσε: «Εδώ και πολύ καιρό είμαι αποφασισμένος να καταψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών. Όταν συμφωνείς στο 'Βόρεια Μακεδονία' η γλώσσα είναι 'βορειομακεδονική' και η ιθαγένεια, η εθνότητα, τα προϊόντα κλπ είναι 'βορειομακεδονικά' το δέχομαι έτσι και θα το ψήφιζα. Όταν όμως μου βάζεις καθαρή γλώσσα 'μακεδονική' με υποσημείωση ότι ανήκεις στις σλαβόφωνες, αφού ανήκει στις σλαβόφωνες, βάλε σλαβομακεδονική. Αυτή είναι η κορυφαία μου διαφωνία με την ουσία της Συμφωνίας.»

«Τους έχουν, τους 151, δεν θα κάνω εγώ τα ρεπό του Ζουράρι» συμπλήρωσε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Ερωτηθείς αν θα παραμείνει στην περίπτωση που το κόμμα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε: «Εάν το Ποτάμι αποφασίσει να ψηφίσει τη Συμφωνία όταν δεν μας χρειάζεται η κυβέρνηση, θα αναθεωρήσω και εγώ τη σχέση μου με το Ποτάμι, ίσως και ο Αμυράς. 

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Ραγκούση: «Ο κ. Ραγκούσης είναι ξεκάθαρος στις πολιτικές του τοποθετήσεις, μπορεί ανά πάση στιγμή να είναι οπουδήποτε. Μπορεί να είναι οπουδήποτε, να λεει οτιδήποτε και να αλλάζει γνώμη οποτεδήποτε. Ο κ. Ραγκούσης πριν από 2,5 χρόνια ξ@χ@ε από το πρωί έως το βράδυ τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και ξαφνικά έγινε 'εξωφυλαρούχας' και ήταν πρωτοκλασάτη παρουσία δίπλα στον Κουίκ στη χειμερινή σύναξη κεντροαριστερών αγροφυλάκων.»