Ηχηρό παρόν ετοιμάζεται να δώσει ο Πάνος Καμμένος στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, η οποία συνεδριάζει σε λίγη ώρα στη Βουλή, όπου θα συζητηθεί για πρώτη φορά η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Πάνος Καμμένος που αποφάσισε την αντικατάσταση του κ. Κατσίκη στην Επιτροπή,  ετοιμάζεται και πάλι για ένα από τα γνωστά και ηχηρά σόου του, κυρίως απευθυνόμενος στην εκλογική του πελατεία, αφού από το ρόλο του «πατριώτη» και «μακεδονομάχου» που υποδύεται αυτό τον καιρό προσδοκά την κοινοβουλευτική του διάσωση.  

Μέχρι σήμερα εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της βουλής, όπου έρχεται η Συμφωνία, ήταν ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης, ένας από τους λίγους πιστούς που του έμεινε, όμως ο αρχηγός, αποφάσισε και διέταξε την αντικατάστασή του, προκειμένου να μην χάσει ο ίδιος την ευκαιρία να δείξει πόσο βαθιά αντιδρά απέναντι στην Συμφωνία, την οποία πριν μερικούς μήνες στήριξε και «γιόρτασε» με τον Αλέξη Τσίπρα.

Άλλωστε ο Πάνος Καμμένος που στο «πολιτικό διαζύγιο» έχει το ρόλο του εξαπατημένου, πρέπει να πείσει για το πολιτικό και εχθρικό κλίμα που υπάρχει πια μεταξύ του ίδιου και του Αλέξη Τσίπρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σφυροκόπημα κατά του Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται να είναι σε υψηλούς τόνους, ενώ τα πυρά του αρχηγού των ΑΝΕΛ θα στραφούν και κατά του Νίκου Κοτζιά που συμμετέχει στην Επιτροπή.

Έτσι θα έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια και στην βεντέτα του με τον Νίκο Κοτζιά, ολοκληρώνοντας ένα απόλυτα συντονισμένο σόου που αναμένεται να δούμε κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής.