Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του Πάνου Καμμένου για παρεμβάσεις πρωθυπουργικών συμβουλών σε δικαστές με αφορμή την υπόθεση Novartis, προκάλεσε την θυελλώδη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στην πρόσφατη παραίτηση του εισαγγελέα που ερευνούσε την υπόθεση Novartis, είπε επί λέξει «όταν οι εισαγγελείς παραιτούνται από τη Βιέννη και όταν οι κυρίες σύμβουλοί σας σας λένε στους δικαστές “άστο αυτό για παρακάτω” τότε αυτό προσβάλλει και εσάς και εμάς. Περισσότερο όμως προσβάλλει τη δημοκρατία και τους πολίτες».

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης μόλις άκουσε τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αντέδρασε με σφοδρότητα και κάλεσε τον προεδρεύοντα της Βουλής Γιώργο Βαρεμένο να αναλογιστεί την σοβαρότητα της καταγγελίας του κ. Καμμένου χωρίς όμως να πάρει απάντηση.

Σημειώνεται πως ο κύριος Γεωργιάδης μιλώντας λίγο αργότερα σε δημοσιογράφους χαρακτήρισε πρωτοφανή την καταγγελία Καμμένου και ανέφερε πως αυτή επιβεβαιώνει τους δικούς του ισχυρισμούς πως η κυβέρνηση έστησε την υπόθεση Novartis για να πληγεί η Νέα Δημοκρατία και τώρα φαίνεται ότι επιχειρεί και νέα μεθόδευση προκειμένου να χρησιμοποιηθεί προεκλογικά.