Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκαν από την αστυνομία, οι καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα και θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες.  

Συγκεκριμένα στον κ.Ιωαννίδη διαβιβάστηκε η ένορκη κατάθεση που έδωσε νωρίτερα  στη ΓΑΔΑ ο κ.Νικολόπουλος.   Στην κατάθεση του που επέχει θέση μήνυσης σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Νικολόπουλος καταγγέλει τον κ.Καμμένο ότι τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.  

Ο κ.Νικολόπουλος κατά πληροφορίες επικαλείται γραπτά μηνύματα που όπως λέει έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, οπως φέρεται να κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες, γράφοντας του ότι "από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις" κι ότι " θα τα πούμε το απόγευμα " εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της  Βουλής.  

Τι προηγήθηκε

Μήνυση Νικολόπουλου στον Καμμένο 

Ο Νίκος Νικολόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι στην υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας και κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που προήλθαν από το περιβάλλον του Νίκου Νικολόπουλου, ο βουλευτής Αχαΐας δέχθηκε πιέσεις, αλλά και εκβιασμό από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Η πλευρά μάλιστα Νικολόπουλου υποστήριξε πως υπάρχουν και στοιχεία για τα όσα καταγγέλλει.

Καμμένος: Δεν τον απείλησα τον… «προειδοποίησα»

Θα μπορούσε να είναι το τρολ της ημέρας. Ο Πάνος Καμμένος μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τις καταγγελίες του Νίκου Νικολόπουλου αποφάσισε να δώσει την δική του απάντηση για τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους, μέχρι να καταλήξει στην μήνυση ο ανεξάρτητος Βουλευτής, κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ.  

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καμμένος θα ισχυριστεί πως δεν απείλησε τον κ. Νικολόπουλο, απλά τον... προειδοποίησε με… αποκαλύψεις στη Βουλή πως στα site που έχει παίρνει κονδύλια από κρατική διαφήμιση.  

Τα sms που προκάλεσαν τη μύνηση Νικολόπουλου κατά Καμμένου

 Αφού ο πρώην υπουργός Άμυνας διεύψεσε ότι «εκβίασε» τον ανεξάρτητο Βουλευτή, αλλά παραδέχθηκε ότι τον «προειδοποίησε», έδωσε στη δημοσιότητα τα sms που αντάλλαξε με τον κ. Νικολόπουλο.