Την απορία του για το γεγονός ότι ενώ έχει ήδη ζητηθεί η άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, για τον ίδιο αλλά και για συνεργάτη του, δεν γίνεται αυτή η συζήτηση και «συζητάμε για το αν θα ασκηθούν διώξεις για τη Novartis», εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε παρέμβασή του στην ΕΡΤ. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στην Εξεταστική Επιτροπή για το ΚΕΕΛΠΝΟ, λέγοντας: «Όταν είχε γίνει η εξεταστική επιτροπή για το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε πάει η κ. Ανδρονίκη Θεοφιλάκτου, είναι ένας από τους υπαλλήλους που απολύθηκε από τον κ. Πολάκη λόγω της δίωξης… ότι είχε έρθει ένας συνεργάτης του κ Πολάκη και της είπε: 'Δώσε τον Γεωργιάδη και πες ψέματα για τον Γεωργιάδη και θα σε αφήσουμε ήσυχη. Και αυτή είπε: 'Εγώ δεν δέχομαι' και από τότε άρχισαν οι διώξεις εναντίον μου».

Αυτή η κυρία, αυτά που είπε στην εξεταστική τα έκανε μήνυση κατά του υπαλλήλου του κ. Πολάκη -δεν λέω το όνομά του στην τηλεόραση- και κατά του κ Πολάκη. Έμαθα προχθες που μου έστειλαν τα χαρτιά ότι ο αρμόδιος ανακριτής που ανέλαβε να διερευνήσει τη μήνυση της κ. Θεοφυλάκτου, όχι μόνο δεν την έβαλε στο αρχείο αλλά την έκρινε ότι έχει αρκετές ενδείξεις ενοχής, άσκησε δίωξη στον συνεργάτη του κ. Πολάκη και έστειλε επιστολή στη Βουλή ο εισαγγελέας, ζητώντας να αρθεί η ασυλία του κ. Πολάκη για να ασκηθεί δίωξη για κακούργημα και στον κ Πολάκη. Ερώτηση: Γιατί συζητάμε για το ΑΝ θα στείλει κάποτε η Τουλουπάκη για τη Novartis και όχι για τον εισαγγελέα που ήδη ζήτησε την άρση της ασυλίας για τον Πολάκη;»