Μπορεί το τελευταίο διάστημα να γίνονται μετακινήσεις στελεχών από ένα κόμμα σε κάποιο άλλο, ωστόσο υπάρχουν και στελέχη που μένουν πιστοί στις αξίες τους και αρνούνται να υπακούσουν στα κελεύσματα της καρέκλας και της εξουσίας.

Όπως έγραψε το ένθετο secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στην Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά,  δέχτηκε πρόταση από στέλεχος της σημερινής κυβέρνησης να αυτομολήσει στο ΣΥΡΙΖΑ την οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «S»

Μπορεί κάποια στελέχη από το Κίνημα Αλλαγής να αυτομόλησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που αρνήθηκαν τις «καρέκλες». Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ. στη Β’ Πειραιά, δέχτηκε κρούση από στέλεχος της κυβέρνησης για να πάει και αυτός προς Κουμουνδούρου μεριά, όμως την απέρριψε ρητά και κατηγορηματικά, δείχνοντας στο πρόσωπο που βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του πως δεν είναι και τόσο πρόθυμος όσο οι παλιοί του «σύντροφοι».

 Ο ίδιος επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του secret και σε επικοινωνία που είχε με το peiraiasnews.gr τόνισε πως  «προοδευτικό μέτωπο με τους ακροδεξιούς, τους γυρολόγους και όλα τα νούμερα που έχει μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται. Εγώ θα δώσω τη μάχη με το Κίνημα Αλλαγής μέχρι το τέλος πιστός στις άξιες και τα ιδανικά μου. Δεν ανήκω στους πρόθυμους που πουλιούνται για μια καρέκλα ή για μία τυρόπιτα. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη δημοκρατική παράταξη μεγάλη ξανά».