Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που σχετίζονται με τον βίο και την πολιτεία του Μανώλη Πετσίτη, του ανθρώπου που βρισκόταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, σε όλες τις σημαντικές για τον ΣΥΡΙΖΑ στιγμές της τελευταίας 4ετίας.

Πλέον πρόσφατη, η αποκάλυψη από το ντοκιμαντέρ του Βρετανού δημοσιογράφου Πολ Μέισον, ότι ο «Μανόλο του Παππά» ήταν στους διαδρόμους του πρωθυπουργικού μεγάρου και το βράδυ του δημοψηφίσματος.

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμα πρόσωπο έρχεται στην επικαιρότητα και συνδέεται με το περιβάλλον Μαξίμου-Πετσίτη.

Σύμφωνα με το Newsbomb.gr, πρόκειται για τον δικηγόρο, Νίκο Ανδρικόπουλο, ο οποίος μίσθωνε την περίφημη «βίλα Πετσίτη» στη Βαρυμπόμπη ως παρένθετος ενοικιαστής, αντί του ποσού των 1.850 ευρώ τον μήνα.

Την ίδια περίοδο ο κ. Ανδρικόπουλος λάμβανε υψηλές αμοιβές για να παρέχει συμβουλές στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠΑ Θόδωρο Κιτσάκο, τον οποίο ο Μανώλης Πετσίτης συναντούσε τακτικά στο γραφείο του στην επιχείρηση αερίου ως «εκπρόσωπος» του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος απετέλεσε και το συνδετικό κρίκο της «παρέας της Καισαριανής» με την λεγόμενη «παρέα της Πάρου». Στην παρέα της Πάρου ανήκει και ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος.

Πηγές εντός του κυβερνώντος κόμματος υποστηρίζουν πως με όχημα αυτές τις δύο παρέες ο Νίκος Ανδρικόπουλος έχει κάνει «χρυσές δουλειές» στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά το Newsbomb.gr ο κ. Ανδρικόπουλος συνεργαζόταν ήδη προ ΣΥΡΙΖΑ και με τους Δημήτρη Κοντομηνά και Δημήτρη Κοπελούζο, με τους οποίους διατηρεί αγαστή σχέση. Ο ίδιος φέρεται να έχει και συνεργασίες με τον Λάκη Λαζόπουλο -πέραν του καλλιτεχνικού αντικειμένου-, οι οποίες έχουν αποδειχθεί προσοδοφόρες για τον ηθοποιό.

Πληροφορίες που επικαλείται ο εν λόγω δικτυακός τόπος από κυπριακές πηγές φέρουν τον Νίκο Ανδρικόπουλο να συνδέεται με τον Αρτέμη Αρτεμίου, τον Κύπριο δικηγόρο τον offshore, ο οποίος διατηρεί πολύχρονη γνωριμία με τον Νίκο Παππά και ο οποίος έχει εκπροσωπήσει εταιρείες συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η δημοσιοποίηση της σχέσης του με τον Μανώλη Πετσίτη και κυρίως η συσχέτισή του με πολλές από τις «σκοτεινές» δραστηριότητες του στενού φίλου του Νίκου Παππά, έχει φέρει το Νίκο Ανδρικόπουλο σε δύσκολη θέση.